Tiszteletlen felnőttek! - Romló világunk: Debrecen

Tiszteletlen felnőttek!

2010.03.19. 14:05

Nagyon nagyot nézek mikor a gyerekre mondják, hogy micsoda neveletlen gyerek ez?

De megnézek a városban egy pár felnőttet...és hááát mit mondjak nem csodálom. Azért a felnőtt férfiak és nők többsége is tehet róla...teszem hozzá tisztelet a kivételnek! Hisz a gyerek kitől tanul vegyük át a következőt:

  1. Apjától
  2. Anyjától
  3. Akár testvéreitől
  4. A környezetétől
  5. Barátaitól

Nem véletlenűl kerűlt a 2 szülő az első két helyre. Igaz még csak 21 éves vagyok, lehet hogy keveset tanultam még, de nem hiszem, hogy a gyereknek jót tesz az, ha az apjától például azt tanulja, hogy "na fiam nekem minden este innom kell a közeli kocsmában" ahogy az se ha az anya mondja ezt és valóban iszik is. A mérték betartásával persze nem lenne semmi baj. De a 2 szülő nagy feladata, hogy a gyermekből legyen valaki majd ha felnő egyszer! És sokszor a felnőttek is hibásak... 

A bejegyzés trackback címe:

https://romlovilagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr551852259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása