Kiből lesz a gyilkos? - Romló világunk: Debrecen

Kiből lesz a gyilkos?

2010.03.23. 16:07

Nos az én véleményem szerint, hogy kiből lesz a gyilkos, talán több magyarázat is lehet.

Kezdjük azzal, hogy megszületik a gyerek, ki tudja milyen családban, vagy esetleg ezaz, hogy család nélkül és árva lesz. Ha családban születik, lehet az a magyarázat, hogy annyi ilyen filmet lát, hogy berögződik neki, hogy ezt szabad és majd felnőttkorában ez a berögződés, olyannyira elfajul, hogy meg is teszi. Mert annak idején nem szóltak rá a szülei, hogy ezt nem szabad nézni. Lehet hirtelen felindulásból is, ez az ember véleményem szerint a hirtelen haragját semmivel nem tudja csillapítani, nem tud másra gondolni kesereg egy személy miatt, vagy talán megalázás miatt és rosszul cselekedik. Általában ezek az emberek megbánják bűnüket, mert mikor megtette azt, hogy egy ember életét vette el, hirtelen haragja csillapodni kezd, észreveszi magát, nem érti miért tette, azt hiszi csak álmodik, de sajnos kiderűl számára, hogy ez a valóság.

Ha árva lesz, akkor megint másról beszélhetünk hiszen az megint egy új szálhoz vezet, ami általában gyerekotthonokban végződik, de a legtöbb gyerek ott nem érzi jól magát, elmegy lopni, drogozni, lányok saját magukat árulják aztán felnőttkorban már akár a legrosszabbra is vetemedhetnek, csakhogy pénzt szerezzenek...

A bejegyzés trackback címe:

https://romlovilagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr401862712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mayhem 2010.10.08. 22:51:39

Ééss..... pont ma olvasom ezt amikor ma az ebédlőben az eggyik osztálytársam (cigány) na mit csinál? Elkezd hadonászni a késsével előttem... kérdem én.... normális? Most komolyan... bárki szemét kiszurhatja.... de nem csak ez.... a barátomat az eggyik ellenségem majdnem megfojtottam.... alig kapott levegőt.

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2010.11.12. 00:07:47

@mayhem: Természetesen nem normális:S Te jó ég mik zajlanak a sulitokban.

mayhem 2010.12.12. 01:23:42

@Ernő88: Hát... nem csak a miénkben... bár a mi sulinkból (osztályunkból) már 2 gyereket kicsaptak mert már annyira durvák voltak... meg nem is említettem még hogy 1 tanárt leköpött 1 felsős gyerek... ezért a tanár ott hagyta az egész iskolát.... (képzelheted miért)
süti beállítások módosítása