Lopás a Nagyállomáson! - Romló világunk: Debrecen

Lopás a Nagyállomáson!

2010.03.20. 11:54

A sztori már nem is tudom, mikor volt már talán 2 éve is amikor a következő fura esetnek a tanuja voltam:

Egy hajléktalan öregasszony, a nagyállomáson kiszúrt magának egy ruhásboltot. Én ott voltam közelben hiszen vártam a buszt. Látom bemegy a boltba...vagyis ez az, hogy nem ment be. A bolt elé tettek akciós árukat, amit ő úgy gondolt ha kint van az üzlet ajtaja előtt, az már nem kell senkinek sem. Ezért fogott pár zoknit, és más egyebet, betette a táskájába és szépen elkullogott. Csakhogy nem sokáig, mert az eladó utána futott, kitépte az onnan eltulajdonított dolgokat, és visszavitte az üzletébe... Az eset fényes nappal történt.

A bejegyzés trackback címe:

https://romlovilagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr691854305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mayhem 2010.10.08. 22:57:44

Fuh.... most komolyan... ahogy olvasom a blogot... észreveszem hogy az esetek többsége mind megtörtént már az iskolámba... csak itt ojan lopás volt ma is hogy az eggyik gyerek átmászott a kerítésen és az eggyik ember emeletes házánál a földszinten az erkélyen volt 1 ruha.... a gyerek azt le is szedte visszamászott majd betette a táskályába.

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2010.11.12. 00:12:10

@mayhem: És sajnos nem csak abban az iskolában...
süti beállítások módosítása