Húsvét elhagyása! - Romló világunk: Debrecen

Húsvét elhagyása!

2010.04.06. 13:20

Nem is tudom kedves Olvasóim, hogy az a dolog, hogy lassan már az emberek nem érzik át a húsvétot a romló világ blogjára való-e?

Mindenesetre az szomorú tény, hogy megnézek egy hírt húsvétkor és még akkor is azt hallom, hogy veszekedésből leszúrt valaki valakit és meg is halt az áldozat.

De ami miatt a bejegyzést írom az azért van, mert úgy látom, hogy már nem érzik az emberek a húsvéti hangulatot. Senkinek nincs kedve locsolni menni, aztán senki nem várja a locsolókat stb. Húsvétnak ez a lényege! Számomra legalábbis a Húsvét egy lényeges ünnep... Mondjuk én csak azt sajnálom, hogy egyre több fiatalnál nem ünnep már a Húsvét! Az időseknél még igen. Na de azért azt mondom, vagyis csak remélni merem, hogy ennél rosszabb nem lesz a dolog. Mert azért még mindig sok embert láttam locsolkodni menni. Én csak pár évhez viszonyítom a mostanit itt Debrecenben ahogy láttam. A húsvét igenis nagy ünnep.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://romlovilagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr781898680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása