A Nagyerdő veszélyei sötétben - Romló világunk: Debrecen

Üdvözlök mindenkit. Hosszú távollét után, ismét egy sajnos kellemetlen élményemmel gyarapítom a blogot. A következő sztori a Nagyerdőben történt, még tavaly  (2009) szeptemberben velem és a barátaimmal. A debreceni Nagyerdő szép és jó hely, nappal, de nem este. A történet így hangzik:

Egyik este gondoltuk azt a barátaimmal, hogy kisétálunk a Nagyerdőre, és beszélgetünk, hülyéskedünk, de nem gondoltuk volna, hogy nagyon rossz ötlet ez. Ugyanis az történt, hogy kicsit bentébb az erdőben, 3 fiatalabb roma srác állt az útunkba, egy kis pénzt kérni, de miután közöltük, hogy nincsen, na ezután már "komolyra" vették a helyzetet. A további dolog úgy alakult, hogy most már a kérdésük az volt, hogy mi van nálunk, és azt jól tennénk ha odaadnánk. Ezután a társaság bandavezére, odaszólt a másikhoz, hogy mi legyen velünk, erre azt felelte a gyerek, hogy hagyjuk a fenébe ezeket. Valamiért meggondolták magukat. Mi sem gondolkodtunk sokáig, gyorsan fogtuk magunkat, és amilyen gyorsan csak tudtunk, próbáltuk elhagyni a Nagyerdőt. Ők mellettünk jöttek, pár gúnyos megjegyzést tettek, aztán egy étteremből éppen kijövő nőt kezdtek el "molesztálni". Természetesen ez már közel volt a villamos megállóhelyhez, és miután ott azért nagyobb a forgalom, mint bent az erdőben, úgy gondolták jobb ha a csajt is hagyják, aztán azóta nem is láttuk őket. Az kiderült még, hogy ők is debreceniek, de még ki tudja hány ilyen bűnöző rohangál a város különböző pontjain. Én azt mondom, ez legyen tanulság mindenki számára, aki este a sötétben, valami kihalt részen sétálgat. Főleg aki egyedül jár. Mi 4-en voltunk, de ez őket nem tántorította el....

 


A bejegyzés trackback címe:

https://romlovilagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr332287524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása