Bevezető a blogomba! - Romló világunk: Debrecen

Bevezető a blogomba!

2010.03.17. 20:06

Mennyi környezetszennyezés, mennyi tiszteletlen ember és gyerek, mennyi politikai "harcok" és mennyi szemetelés és tanárverés... A listát folytatni nem akarom... Ellehet képzelni mivel is fog az oldalam foglalkozni. Csakis ezekről! Betekintést nyerünk majd mindenféle dologba és a legfontosabb, hogy az én meglátásom alapján. Magyarázatokat keresek arra, hogy miért van ez az egész helyzet és, talán arra is, hogy mi lehetne a megoldás. És persze az olvasóim is segíteni fognak ebben (legalábbis remélem).

Nem fogom tagadni: Sajnos voltam már olyan helyzetben, ami a blog témája fog később lenni. A témák változatosan fogják követni egymást és higyje el mindenki, lesz válogatnivaló....

....sajnos!

A bejegyzés trackback címe:

https://romlovilagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1001847966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása